sigle

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Curatenie Boema – Curățenie de întreținere birou
Tel: 0753.314.147 | Email: comenzi@curatenie-boema.ro

Pentru o lume curată !

Curățenie de întreținere birou

femeie spala geamuri

Indiferent de locul in care va aflati – casa, birou, magazin, masina sau alte spatii inchise – curatenia va reprezinta si are o contributie insemnata la crearea unei imagini pozitive despre dumneavoastra, in fata prietenilor si a partenerilor de afaceri.

Curatenia efectuata la intervale regulate asigura o durata de viata semnificativ mai mare a covoarelor, mochetelor, tapiteriilor si obiectelor de mobilier.

Metodele inovatoare de curatare, impreuna cu echipamentele si produsele de calitate intrebuintate, duc la imbunatatirea serviciilor de curatenie si reduc termenul de executie al lucrarilor.

Stim sa rezolvam cu promptitudine orice tip de activitate legata de curatenie pentru ca in structura noastra avem o buna organizare. Eficienta, flexibilitatea si profesionalismul sunt principiile noastre de baza.

Serviciile pentru curatenia de intretinere birouri pot fi accesate pe baza de abonament zilnic, la 2 zile sau saptamanal.

Firma noastra pretuieste timpul dumneavostra, drept pentru care va pune la dispozitie o gama variata de servicii profesionale de curatenie.

Operatiuni incluse in curatenie de intretinere birouri:

  • Aspirarea mochetei, covoarelor, parchetului, etc;
  • Stergerea umeda a pardoselilor (parchet, gresie);
  • Stergerea prafului (mobilier si electronice);
  • Curatarea si dezinfectarea grupurilor sanitare;
  • Intretinerea spatiilor unde se serveste masa;
  • Stergerea balustradelor;
  • Curatarea tocariei, plintelor si a pervazurilor aferente;
  • Curatarea prizelor, intrerupatoarelor si a corpurilor de iluminat;
  • Colectarea si degajarea gunoiului, curatarea scrumierelor, inlocuirea sacilor menajeri.

Tarife pentru curatenie de intretinere birouri:

Tarif curatenie de intretinere zilnica – 4 lei/ mp;

Tarif curatenie de intretinere saptamanala – 5 lei/ mp.

Tarifele nu contin TVA, sunt informative, sunt negociabile in functie de zona in care este amplasata locatia, numarul de persoane din locatie si ritmicitatea lucrarilor. Tarifele exacte vor fi stabilite in urma unei evaluarii gratuite a spatiului dumneavoastra. Pretul include costul echipamentelor de lucru, detergenti, solutii de curatat, forta de munca, deplasarea si supervizarea echipei.

Compania isi rezerva dreptul de a modifica preturile fara notificari prealabile.

молодежь церкви возрождение

Back to Top