sigle

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Curatenie Boema – Spălat geamuri
Tel: 0753.314.147 | Email: comenzi@curatenie-boema.ro

Pentru o lume curată !

Spălat geamuri

Geamurile unei locuinte pot fi noi din termopan sau cele vechi de lemn, insa indiferent din ce sunt confectionate, pentru curatarea lor se foloseste aceeasi metoda. Daca praful nu a fost curatat de multa vreme de pe tocarii atunci vom pregati putina apa calduta in care punem o picatura de solutie universala de curatat. Cu un burete sau cu o laveta din bumbac spalam usor tocaria pe ambele parti, indepartam praful si limpezim. La final intervenim cu o solutie pentru curatat geamuri. Pentru a desfasura o buna activitate vom avea la indemana o scara cu ajutorul careia vom avea acces usor la nivelul ferestrelor de curatat.

Pretul pentru curatarea geamurilor este de 3,5 lei/ mp o sigura fata.

Preturile nu contin TVA, sunt informative, sunt negociabile in functie de marimea suprafetelor, gradul de murdarie si ritmicitatea lucrarilor. Preturile includ, costul echipamentelor de lucru, detergenti, solutii de curatat, forta de munca, deplasarea si supervizarea echipei.

 центр возрождение

Back to Top